Affiliate disclaimer

Gewoonzelfvoorzienend.nl gelooft in transparantie, en maken dan ook bekend dat deze website werkt met een affiliate commissie via een kleine verdienste van sommige aankopen die je doet van producten waar we naar linken.

Deze website is in de eerste plaats een website die deelt hoe je zelfvoorzienend kunt zijn of worden en hoe je dit kunt aanpakken. Maar we steunen ook kleine bedrijven en families met een ondernemersgeest. Dus waar mogelijk werken we rechtstreeks samen met deze bedrijven en mensen wanneer we een product of dienst aanbevelen.

Gewoonzelfvoorzienend.nl maakt ook gebruik van het Amazon Services LLC Associates Program en Bol partnerprogramma, beide een affiliate advertentieprogramma dat is ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar de desbetreffende service.

Dit betekent alleen dat als we verwijzen naar een product, dat dit zichtbaar is in de link. .Het betekent niet dat er extra informatie gedeeld wordt met deze services en ook niet dat je extra kosten hebt door deze link te volgen. Het is mede een manier om deze website te kunnen laten draaien en met een kleine vergoeding de blog bijdrages te kunnen doen.